Supermarkt kassasystemen

Kassa met lege band

Heeft u een supermarkt of een andere retail onderneming? Dan hebben wij het kassasysteem voor u! Ontdek de voordelen van het leasen of kopen van uw nieuwe kassasysteem. Zo kunnen we bijvoorbeeld een weegschaal met barcode scanner integreren binnen uw systeem! U kunt natuurlijk ook kiezen voor een weegschaal en barcode scanner los van elkaar.

Voordelen van onze supermarkt kassasystemen

Weegschaal integratie

Ons kassasysteem beschikt over een weegschaal integratie. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld appels weegt, dit meteen wordt doorgezet naar het kassasysteem. Het gewicht en het product worden dus toegevoegd aan de kassa!

Bonusmanagement

Onze kassasystemen beschikken over bonusmanagement! Hierdoor kunt u kortingscodes toevoegen aan producten. De kassa verrekent direct de korting en past de prijs aan. Ook is het mogelijk om klantenkaarten aan te maken. Hierdoor kan de klant op een later moment korting krijgen.

Pin integratie

De kassa's van Futurekassasystemen beschikken over een pin integratie. Dit betekent dat de kassa het bedrag doorstuurt naar de pinautomaat. Dit zorgt ervoor dat transacties soepel verlopen.

Voorraadbeheer

Niets is makkelijker dan uw voorraad beheren met onze geoptimaliseerde kassasystemen! Zo kunt u gemakkelijk producten toevoegen aan uw voorraad. Als u een product verkoopt wordt deze van uw voorraad afgehaald. Hierdoor houdt u altijd een duidelijk overzicht van de status van de voorraad.

Personeels management

Met ons kassasysteem heeft u zicht op uw personeel. Hieronder valt bijvoorbeeld het in- en uitklokken van het personeel. Op deze manier houdt u makkelijk de uren bij.

Intuïtieve bediening

Dankzij de intuïtieve bediening van onze kassasystemen verlopen transacties heel soepel. U kunt de knoppen binnen de kassa's aanpassen naar uw voorkeuren. Pas bijvoorbeeld de kleur en grootte van de letters aan. Ook kunnen we knoppen weghalen en toevoegen. Door het kassasysteem te personaliseren kunt u nog sneller werken!

Contact

U kunt ons altijd uw vragen stellen over onze kassasystemen. Ook als u hulp nodig heeft met uw keuze.

Neem gerust een kijkje op onze Instagram of Facebook

085 902 1517
info@futurekassasystemen.nl

Maandag – zaterdag
9:00 – 22:00

Bekijk onze andere kassasysteem pakketten!