Success kassasoftware

Success kassasoftware foto

Heeft u een supermarkt of een andere vergelijkbare onderneming. Ons Success software pakket sluit dan aan voor uw benodigdheden! Bekijk hieronder waarom. Zo hebben wij weegschalen met een barcode scanner geintegreerd! Ook kan u een weegschaal en barcode scanner los van elkaar krijgen. Wilt u meer weten? Lees verder!

Success software modules

Plattengrond integratie

Door de geïntegreerde plattengrond heeft u een goed overzicht van hoelang de klanten aan een tafel zitten. Ook kan u alle details van de tafel zien zoals wat ze besteld hebben.

Backup cloud

Binnen ons systeem kan u gemakkelijk een backup sturen naar uw persoonlijke cloud. Dit voorkomt narigheid als er iets misgaat met uw kassasysteem. Hierdoor heeft u altijd een veilige back-up voor als er iets fout gaat.

Gebruiksvriendelijke software

Dankzij onze gebruiksvriendelijke software kan iedereen gebruik maken van de kassa. Het systeem is ontwikkeld zodat een kind van 6 jaar tot een oude man van 88 jaar het kassasysteem begrijpt. Alle knoppen binnen het systeem kunnen aangepast worden. Zo kan u de actie aanpassen of welke kleur deze knop is. Hierdoor is ons kassasysteem gemakkelijk in gebruik.

PIN Integratie

De kassa's van futurekassasystemen beschikken over PIN integratie. Dit betekend dat de kassa het bedrag doorstuurt naar de pinautomaat. Dit zorgt voor soepele transacties.

Weegschaal integratie

Heeft u een weegschaal nodig bij uw kassa? Geen probleem! Het kassasysteem kan gemakkelijk gekoppeld worden met een weegschaal. Dit kan u tijd en dus geld besparen..

Barcode integratie

Scan gemakkelijk uw producten op ons kassasysteem. Ons systeem leest de barcode en selecteerd het gescande product.

Klanten service

Onze klantenservice staat 24/7 klaar om u te helpen! Of dit nou een vraag is of dat u storing heeft, wij zijn er voor u.

Bestelbon

Binnen ons systeem kunnen meerdere bestelbonnen uitgeprint worden. Zo kan er eentje naar de keuken voor het eten en eentje naar de bar voor de drankjes. Welke producten op welke bestelbon komen en waar deze bestelbon uitgeprint wordt kan u zelf bepalen.

Apart betalen

Het komt regelmatig voor dat een groep per persoon wilt betalen. Dit kan leiden tot een lastige situaties voor uw kassa. Bij ons kan er gemakkelijk apart betaald worden, zo vaak als de klant wilt.

Sales

Ons systeem geeft u ook inzicht in de verkochte producten van uw medewerkers. Niet alleen de verkochte producten worden opgeslagen maar ook elke actie met de klant zodat dit later nagekeken kan worden.

Contact

U kunt ons altijd uw vragen stellen over onze kassasystemen. Ook als u hulp nodig heeft met uw keuze.

Neem gerust een kijkje op onze Instagram of Facebook

085 902 1517
info@futurekassasystemen.nl

Maandag – zaterdag
9:00 – 22:00

Bekijk nu ook onze andere software pakketten!