Patisserie kassasystemen

patisserie foto

Heeft u een patisserie of een andere bak onderneming. Dan hebben wij het kassasysteem voor u! Ontdek de voordelen van het leasen of kopen van uw nieuwe kassasysteem. Zo kan u automatisch het bedrag wat op de kassa staat naar het pinautomaat sturen! Ook kunnen we een weegschaal integreren voor u.

Voordelen van onze patisserie kassasystemen

Patisserie weegschaal integratie

Ons kassasysteem beschikt over weegschaal integratie. Dit betekend dat als u bijvoorbeeld appels weegt, dit meteen wordt doorgezet naar het kassasysteem. Vervolgends wordt het gewicht en product toegevoegd binnen de kassa.

BOSS app

Dankzij de BOSS app kan u altijd bijhouden hoe het gaat. Zo kunt u live de omzet bekijken, hoeveel omzet elke medewerker draait en hoeveel geld er in de kassa zit. Onze BOSS app werkt goed samen met uw kassasysteem en uw android device!

PIN Integratie

De kassa's van futurekassasystemen beschikken over PIN integratie. Dit betekend dat de kassa het bedrag doorstuurt naar de pinautomaat. Dit zorgt voor soepele transacties.

Intuïtieve Bediening

Dankzij de intuïtieve bediening van ons kassasysteem verlopen transacties heel soepel. U kunt de knoppen binnen de kassa's aanpassen naar uw voorkeuren. De kleur en de grootte kan worden aangepast. Ook kunnen we knoppen weghalen en toevoegen. Door het kassasysteem te personaliseren werkt deze het best!

Voorraadbeheer

Niets is makkelijker dan uw voorraad beheren met onze geoptimaliseerde kassasystemen! Zo kunt u soepel producten toevoegen binnen uw voorraad. Als u een product verkoopt wordt deze van uw voorraad afgehaald! Ook kan u een duidelijk overzicht krijgen waardoor u beter de voorraad kan bij houden!

Personeel management

Binnen onze kassasystemen kan u uw personeel bijhouden. Hieronder valt bijvoorbeeld het in- en uitklokken van het personeel. Op deze manier houdt u makkelijk de uren bij.

Contact

U kunt ons altijd uw vragen stellen over onze kassasystemen. Ook als u hulp nodig heeft met uw keuze.

Neem gerust een kijkje op onze Instagram of Facebook

085 902 1517
info@futurekassasystemen.nl

Maandag – zaterdag
9:00 – 22:00

Bekijk onze andere kassasysteem pakketten!