Kassasysteem kopen

Wilt u een kassasysteem kopen? Dan bent u bij Futurekassasystemen aan het juiste adres! Heeft u een bakkerij, winkel, restaurant of onderneming in een andere branche? Wij hebben het juiste kassasysteem voor uw onderneming!

kassasysteem-kopen

Bespreek uw wensen met ons

Wij kunnen het kassasysteem helemaal aanpassen naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een pin integratie of weegschaalkoppeling ? Geen probleem! Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat dit verwerkt is in uw kassasysteem.

Als u een restaurant heeft, dan is het handig om een plattegrond te hebben van uw restaurant. Wij zetten een plattegrond in het kassasysteem, zodat u voor de juiste tafel, de juiste bestelling plaatst. Deze bestelling kan dan automatisch naar de keuken en bar worden gestuurd. Bent u zelf even niet aanwezig? Dan kunt u de huidige omzet zien op uw telefoon! Zo bent u altijd in control.

Heeft u een kapsalon en wilt u werken met klantenpassen? Ook dat is mogelijk bij Futurekassasystemen!

Voordelen van onze kassasystemen

Weegschaal integratie

Ons kassasysteem beschikt over een weegschaal integratie. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld appels weegt, dit meteen wordt doorgezet naar het kassasysteem. Het gewicht en het product worden dus toegevoegd aan de kassa!

BOSS app

Dankzij de BOSS app kunt u altijd bijhouden hoe het gaat. Zo kunt u live de omzet bekijken, zien hoeveel omzet elke medewerker draait en bekijken hoeveel geld er in de kassa zit. Onze BOSS app werkt goed samen met uw kassasysteem en uw android device!

Pin integratie

De kassa's van Futurekassasystemen beschikken over een pin integratie. Dit betekent dat de kassa het bedrag doorstuurt naar de pinautomaat. Dit zorgt ervoor dat transacties soepel verlopen.

Intuïtieve bediening

Dankzij de intuïtieve bediening van onze kassasystemen verlopen transacties heel soepel. U kunt de knoppen binnen de kassa's aanpassen naar uw voorkeuren. Pas bijvoorbeeld de kleur en grootte van de letters aan. Ook kunnen we knoppen weghalen en toevoegen. Door het kassasysteem te personaliseren kunt u nog sneller werken!

Personeels management

Met ons kassasysteem heeft u zicht op uw personeel. Hieronder valt bijvoorbeeld het in- en uitklokken van het personeel. Op deze manier houdt u makkelijk de uren bij.

Statistieken management

Ons kassasysteem is van alle markten thuis! Zo kunt u dankzij statistieken management gemakkelijk uw voorraad beheren. Aan het eind van de dag kunt u ook een rapport printen. Dit rapport kan ook naar uw mail verzonden worden!

Contact

U kunt ons altijd uw vragen stellen over onze kassasystemen. Ook als u hulp nodig heeft met uw keuze.

Neem gerust een kijkje op onze Instagram of Facebook

085 902 1517
info@futurekassasystemen.nl

Maandag – zaterdag
9:00 – 22:00

Bekijk onze kassasysteem pakketten!