Beauty kassasystemen

Beauty salon betaling

Heeft u een kapsalon of een andere beauty onderneming. Dan hebben wij het kassasysteem voor u! Ontdek de voordelen van het leasen of kopen van uw nieuwe kassasysteem.

Voordelen van onze Beauty kassasystemen

Afspraak management

Ons kassasysteem beschikt over afspraak management. Hierdoor zijn al uw afspraken gekoppeld aan uw kassasysteem. U krijgt een realtime overzicht van uw klanten. Ook kan uw klantenbestand aan het kassasysteem gekoppeld worden zodat u uw klanten gemakkelijk kan beheren.

BOSS app

Dankzij de BOSS app kan u altijd bijhouden hoe het gaat. Zo kunt u live de omzet bekijken, hoeveel omzet elke medewerker draait en hoeveel geld er in de kassa zit. Onze BOSS app werkt goed samen met uw kassasysteem en uw android device!

PIN Integratie

De kassa's van futurekassasystemen beschikken over PIN integratie. Dit betekend dat de kassa het bedrag doorstuurt naar de pinautomaat. Dit zorgt voor soepele transacties.

Intuïtieve Bediening

Dankzij de intuïtieve bediening van ons kassasysteem verlopen transacties heel soepel. U kunt de knoppen binnen de kassa's aanpassen naar uw voorkeuren. De kleur en de grootte kan worden aangepast. Ook kunnen we knoppen weghalen en toevoegen. Door het kassasysteem te personaliseren werkt deze het best!

Statistieken management

Ons kassasysteem is van alle markten thuis! Zo kunt u dankzij statistieken management gemakkelijk uw voorraad beheren. Aan het einde van de dag kan u ook een rapport laten printen. Dit rapport kan ook naar uw mail verzonden worden!

Personeel management

Binnen onze kassasystemen kan u uw personeel bijhouden. Hieronder valt bijvoorbeeld het in- en uitklokken van het personeel. Op deze manier houdt u makkelijk de uren bij.

Contact

U kunt ons altijd uw vragen stellen over onze kassasystemen. Ook als u hulp nodig heeft met uw keuze.

Neem gerust een kijkje op onze Instagram of Facebook

085 902 1517
info@futurekassasystemen.nl

Maandag – zaterdag
9:00 – 22:00

Bekijk onze andere kassasysteem pakketten!