Bakkerij kassasysteem

Heeft u een bakkerij of een soortgelijke onderneming en bent u op zoek naar een handig kassasysteem die veel werk uit handen neemt? Dan is een kassasysteem van Future Kassasystemen iets voor u! Ons kassasysteem heeft allerlei handige modules om het kassawerk te verlichten.

bakkerij-kassasysteem

Verschillende modules

Zo kunt u een module toevoegen die barcodes kan scannen of automatisch verbinding maakt met uw pinapparaat. Zo kunt u klanten sneller helpen en zullen de producten als warme broodjes over de toonbank gaan.

Mocht u speciale wensen hebben, bespreek dit dan met ons. Er is veel mogelijk, de kassasystemen zijn naar wens aan te passen!

Voordelen van onze kassasystemen

Weegschaal integratie

Ons kassasysteem beschikt over weegschaal integratie. Dit betekend dat als u bijvoorbeeld appels weegt, dit meteen wordt doorgezet naar het kassasysteem. Vervolgends wordt het gewicht en product toegevoegd binnen de kassa.

BOSS app

Dankzij de BOSS app kan u altijd bijhouden hoe het gaat. Zo kunt u live de omzet bekijken, hoeveel omzet elke medewerker draait en hoeveel geld er in de kassa zit. Onze BOSS app werkt goed samen met uw kassasysteem en uw android device!

PIN Integratie

De kassa's van futurekassasystemen beschikken over PIN integratie. Dit betekend dat de kassa het bedrag doorstuurt naar de pinautomaat. Dit zorgt voor soepele transacties.

Intuïtieve Bediening

Dankzij de intuïtieve bediening van ons kassasysteem verlopen transacties heel soepel. U kunt de knoppen binnen de kassa's aanpassen naar uw voorkeuren. De kleur en de grootte kan worden aangepast. Ook kunnen we knoppen weghalen en toevoegen. Door het kassasysteem te personaliseren werkt deze het best!

Personeel management

Binnen onze kassasystemen kan u uw personeel bijhouden. Hieronder valt bijvoorbeeld het in- en uitklokken van het personeel. Op deze manier houdt u makkelijk de uren bij.

Statistieken management

Ons kassasysteem is van alle markten thuis! Zo kunt u dankzij statistieken management gemakkelijk uw voorraad beheren. Aan het einde van de dag kan u ook een rapport laten printen. Dit rapport kan ook naar uw mail verzonden worden!

Contact

U kunt ons altijd uw vragen stellen over onze kassasystemen. Ook als u hulp nodig heeft met uw keuze.

Neem gerust een kijkje op onze Instagram of Facebook

085 902 1517
info@futurekassasystemen.nl

Maandag – zaterdag
9:00 – 22:00

Bekijk onze andere kassasysteem pakketten!